"Twingly statistik"

tisdag 1 september 2015

Höst....regn o vattenpölar.....






I morse tvingade matte ut mig på morgonrundan trots att det regnade. Ju längre vi gick desto mer ökade regnet. Snacka om att vi blev dyngvåta båda två. Vi såg ut som två dränkta katter när vi äntligen kom hem igen. Matte fick byta alla sina kläder. Hon äger ju inga regnkläder förutom gummistövlarna.

Igår provade faktiskt matte en regnjacka som hon gillade men eftersom blixtlåset strulade så köpte hon den inte.  Idag hade hon behövt den men är det någonting som matte inte har tålamod med så är det krånglande blixtlås.




Albin hade bättre tur för sjusovare som han är så hade regnet avtagit när det var dags för honom att gå rundan.

Matte säger att det är första höstmånaden som börjar idag och det märktes på vädret. Förutom regnskurar så har det blåst kraftigt mellan varven. Förutom regnet tycker jag i alla fall att det är skönt nu när det är svalare ute och Albin verkade njuta av vädret idag för han var jättebusig på promenaderna.












Han ville gå nya strandpromenaden idag igen men matte sa att vi skulle ta en annan promenadväg. Vi vet ju varför han ville gå där och det är ju för doppen han kan göra i viken. Nu hade han en himla tur ändå för han hittade några stora vattenpölar längs vägen. Han passade på att skutta och plaska i dem i stället.























Jag kollar efter den ståtliga vita storpudeln och den söta lilla gråa storpudelvalpen. Oj, så han växer.....
















När vi kommer hem från eftermiddagspromenaden rusar jag direkt ut i köket och lägger mig där för att vänta på kvällsmaten











Carina fick hämta ut sin bil idag. Nu har hon både blinkers och ljus och hon blev jätteglad när hon upptäckte att centrallåset också funkade.





















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar