"Twingly statistik"

onsdag 30 september 2015

Morgontidning---kvällsblaska....





Idag har vi bara gått korta promenader för matte har haft jätteont i sina ben. Det är lite synd att hon inte kan ta oss båda två samtidigt just nu men matte kan inte använda sin vänstra hand på grund av en kraftig svullnad och inflammation i fingrar och handflata.

Matte fick ju inte komma till reumatologen för att hon inte hade svullnader i knän eller fötter men händerna räknas visst inte??? 

Nu ska hon i alla fall få komma till ortopeden på Handens sjukhus med sin inflammerade hand i nästa vecka. Handen har varit obrukbar hela sommaren och av den anledningen vill hon ta ut oss var för sig eftersom hon aldrig vet hur Albin reagerar vid hundmöten. Vid möten av större hundar kan han göra utfall. Dessutom är jag inte sen att försvara honom om jag tycker att det behövs och då kan hon behöva båda sina händer.









Albin är väldigt noga med att läsa morgontidningen.....



















...och så står han och drömmer en stund som vanligt










Och lika noga är han med kvällsblaskan.....
















.......en liten ilsken tax passerar eller snarare får hans matte dra honom förbi och vidare längs vägen










Vad är det som rör sig i buskarna? Bara en fågel så klart...




Och där sitter den coola grannkatten som inte flyttar sig för någon...






Jag brukar inte ha något emot att sitta bunden utanför närbutiken men idag var det inte kul. De har grävt upp gatan här också nu och jag gillade inte oväsendet. Tack o lov så tog det inte lång tid förrän matte kom. Hon skulle bara posta brev och köpa bananer.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar