"Twingly statistik"

fredag 22 maj 2015

Glad Pingst!






I morse upptäckte jag Robbans tradare på grusplanen. Han kom sent igår kväll. Kollegan som avbyter kom med Robbans bil så han slapp att åka till Kungsör för att hämta den.








Vi åkte iväg på en inköpsrunda och jag trodde aldrig att den skulle ta slut. Först var de in på ICA som hade 20 % på sina varor.  Mycket är ju slut men matte köpte kycklingfileér, lax, frysvaror, grönsaker, ris och toapapper. På hund- o katthyllorna var det i det närmaste tomt. Om matte hade väntat till i morgon så säljer de ut för 50% men hon vågade inte vänta. Det var fullt med kunder i butiken så den lär i det närmaste bli tom. På söndag stänger de.

Nästa stopp blev Intersport för matte behövde köpa en keps och därefter Jysk där Robban köpte ett täcke som han ska ha i lastbilen när han jobbar. Iris har slut på sitt torrfoder så det blev till att stanna hos veterinärkliniken för att handla det också.











Till slut var vi äntligen hemma och då var det dags för oss att ta en långpromenad. Vi gick längs strandpromenaden. Solen hade försvunnit men det var skönt väder ändå.


Väntar på Robban som gick in med alla varor....


Albin väntar också på Robban....



En liten båt kör fort förbi



Vilopaus



Vad är det som plaskar?




Och där är våra fyra kompisar. De ska visst ut på en simtur....














Kors i taket sa matte när vi senare gick ut på eftermiddagspromenaden. Kommunen har sopat gångvägen ren från allt trasigt glas under dagen. I morse fanns det kvar och dessutom då ännu mer glassplitter vid den stora lekplatsen. Tänk att matte måste säga till  varje gång. Det är ju inte första gången precis.





Albin fäller mycket mer än vad jag gör. Här får han lite pälsvård....











Jag har ätit god kvällsmat.....



...så nu är det dags för en tupplur i soffan....



Albin föredrar att ligga ute på balkongen...

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar