"Twingly statistik"

torsdag 7 maj 2015

Promenader o promenader......saknad....




Morgonrunda


Dagen har bestått av promenader, åtminstone för matte…..För en gångs skull gick jag morgonrundan före Albin. Han ville inte gå upp från sin bädd. Inte förrän vid tiotiden upptäckte han att han både var kissnödig och hungrig.  Vi tror att han saknar Robban jättemycket för han har tytt sig mycket till honom. Han kan ju inte fatta varför Robban aldrig dyker upp. Inte förrän på lördag får han träffa honom.....



Albins morgonrunda får väl heta förmiddagsrunda i stället











Kollar på Albin som ligger ute på balkongen.....




Det gjorde Iris också.....men nu gick han in....



Albin gäspar stort



Matte har knappt hunnit sätta sig förrän hon har gått ut på nästa runda även om det har blivit några korta vilopauser.. Det har varit fint väder men ganska så blåsigt och det är ingen direkt värme heller.





Längre promenad vid 11-tiden.....



Albin kollar in en lekfull golden.....





Carina ringde mitt i förmiddagspromenaden. Det var ingen vidare kul körning hon har precis. 

När hon har långa väntetider här i Nynäs kan hon ju komma till oss men idag har hon varit i en främmande och dessutom regnig stad. Hon hade sex timmars väntetid och vad gör man då i regnet och bara ha sin buss att vara i? Lite trist att sitta i den hela dagen. 

Hon hade varit in till en frissa och klippt topparna. Behövligt eftersom det var fem-sex år sedan sist. Och så hade hon strosat runt i ett köpcentrum men det gör man ju inte i så många timmar. Nu är de äntligen på väg till en annan stad och där får hon bo hotell över natten så nu kan hon väl kolla på TV i kväll i alla fall. Hon är en riktig TV-nörd. Hoppas att morgondagen blir lite intressantare för henne men det trodde hon inte. Regnar det inte så kan hon ju i alla fall vara ute och kolla på omgivningarna.











Matte kom precis in med Albin. De hade gått en riktigt lång promenad. Jag undrade just vart de hade tagit vägen?


Det börjar komma upp maskrosor nu också...




Albin filosoferar.....




Och nu håller han på att somna.....



Nu är vi alla mätta och belåtna…….


Albin ligger ofta på mattan. Han har inte gjort en tendens till att gå upp i någon soffa eller säng....





Iris favoritstol




Leo är en riktig soffkatt




Matte begriper inte varför jag har lagt mig i den lilla biabädden som Iris använder som toa? Ärligt talat vet jag inte det själv heller....

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar