"Twingly statistik"

torsdag 21 maj 2015

Promenader och åter promenader....


Tycker inte att vi har gjort annat än promenerat idag. Först Albin, sedan jag, sedan Albin igen och så jag och så har det hållit på hela dagen.  Det har varit jätteskönt väder här. 


Albin på morgonrunda. Nu stannar han vid varje stolpe för att undersöka vem som har varit där....och det är ganska tätt mellan stolparna bitvis....



 Stolpe 2 




Stolpe 3




Här känner jag att Albin har varit.....


..och det måste ju markeras....




Ingen korv i det här trädet heller....





Det blev en vilopaus vid småbåtshamnen. Carina ringde till matte. Hon var på väg till Barnens ö på Väddö för att hämta skolbarn.

Matte fick lite nostalgiska och fina minnen därifrån för när hon var barn så var hon på sommarkoloni där under ett par somrar och hon har bara roliga minnen från den tiden.








Ett stopp utanför närbutiken. Matte skulle köpa färsk ingefära.




Jag gillar att sitta här och kolla in folk och andra hundar....





Matte har ett tre meter långt koppel på Albin så att han kan röra sig lite mer fritt. Det är bara det att matte brukar trassla in sig i det mellan varven....



Så fort Albin kommer innanför ytterdörren så sätter han sig tätt intill väggen och väntar på att matte ska ta av honom selen. Samma procedur varje gång.




Vi har nyss kommit in från en runda och precis fått kvällsmaten så nu tycker jag att det är dags för en vilopaus………








Iris har tydligen sett något intressant här utanför.....












I morse fick jag också följa med in till den sjuka grannen som nu är på bättringsvägen. Hon skulle åka bort över pingsthelgen och ville låna mattes Dramatenkärra så hon slapp kånka på en tung väska. Hon skulle åka tåg med ett par byten och sedan taxi sista biten.. Hoppas att allt gick bra med resan. Vet inte riktigt när hon skulle vara framme?




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar