"Twingly statistik"

fredag 15 maj 2015

Lugn dag.....hjärnsläpp....



Det har varit en lugn dag. Vi har gått separata promenader och rastrundor eftersom Robban jobbar. Ingenting speciellt har hänt under dem mer än att jag fick hjärnsläpp vid en av de förbaskade stolparna. 



Hur blev det så här?



Hur sjutton ska jag göra?




Jag löste det till slut men det tog "evigheter" och matte var inte ett dugg hjälpsam....Hon tycker att det är bra med hjärngympa men det håller jag inte med om.....



Jag trodde först att det var Carina som hade kommit med bussen men det var det inte. Hon jobbar och åkte igår på en körning till Dalarna över helgen.




Där är trädröjarna som ska lasta en lastbil med stammar, grenar etc.



Är det månne Timo som går där borta? Nej, det är visst en annan golden....


Jag har inte sett till många hundar idag inte. Vädret var inget vidare för det har blåst riktigt kyliga vindar, ja nästan stormvindar emellanåt.



Undrar om de får någon napp? Det står två karlar där borta och fiska i den kyliga blåsten....




Morgonrunda för Albin. Matte tog en lite längre promenad med honom i morse.



Albin kollar på en schäfer som leker med en fotboll inne på fotbollsplanen.....Det ser kul ut.....




Gräset växer fort och maskrosorna frodas....Hoppas att de får bort de nerhuggna björkarna snart så att man kan gå vår vanliga gångväg....












Robban ringde i morse och var smått irriterad. Han hade lossat alla tomflaskor och lastat tradaren full med dricka då han upptäcker att han har fått punktering på ett av bakhjulen. Det var inte lätt att få tag i en däckfirma eftersom det är klämdag och alla i närheten  hade stängt. 

Han fick tag i en fem mil bort. De skulle komma med nytt däck men efter ett tag så ringde killen och sa att han hade kört vilse. Väl framme gick däckbytet snabbt men nu var Robban så försenad så att han inte skulle hinna fram i tid till sin lossningstid på Dagab i Jordbro. Väl där så har han fått suttit och vänta eftersom det fanns ett antal lastbilar som nu var före honom. Det blir alltså en mycket lång arbetsdag för honom innan han är här i Nynäs.

Nästa körning har han inte förrän på måndag morgon då han ska till Skåne med tomma träpallar så han blev ju ledig över helgen i alla fall..












Matte hade tvättstugan i morse för hon ville tvätta filtar och handdukar som vi har i våra hundbäddar. Självklart fick hon ta en maskin med Iris-tvätt också. Den tar ju aldrig slut. Jag tror att matte blev lite sur på Iris i morse. Hon kallade henne för pisslisa. Matte hade precis lagt i rent i biabädden då hon gick ner i tvättstugan. När hon kommer upp igen så hade Iris pinkat i bädden så det var bara att byta igen.













Nej, nu ska jag ut på rastrunda....
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar