"Twingly statistik"

onsdag 13 maj 2015

Optiker....tur med vädret.... regnskurar....




Väntar på att Robban ska köra fram bilen....



Vi åkte till Haninge för matte skulle till optikern och kolla synen. Allt var bra förutom att hon har för starka glasögon nu. Dessutom avrådde optikern henne för att ha progressiva glasögon som hon har haft i många år.  Matte har ju märkt att hon inte kan använda sina glasögon utomhus för att hon blir snurrig av dem. Nu beställde matte ett par läsglasögon och ett par andra för att se på långt håll. 



Optikern trodde också att den jobbiga yrseln som hon har drabbats av nu är kristallsjuka men yrseln blir ju knappast bättre av att hon även har felaktiga glasögon. De hon har nu köpte hon för tre år sedan på samma ställe men av en annan optiker.

Jag lovar att det tog sin lilla tid innan matte och Robban kom tillbaka, närmare bestämt 1,5 timme. Både Albin och jag somnade i bilen. Robban hade öppnat fönstren och bakluckan som vanligt. Det började regna riktigt ordentligt när de var borta så det var riktigt skönt att ligga inne i bilen.










Robban var inne på Jula också och köpte ett par arbetsbyxor innan vi åkte vidare till Grizzly där matte köpte färskfoder till oss.








Nästa stopp blev ICA här i Nynäs innan vi äntligen var hemma igen och här var det fint väder. Nu var klockan redan två. Vi tog en promenad innan vi fick den starkt försenade lunchen. Oj, så hungrig jag var……




Vi väntar på Robban som ska följa med på promenaden....







Albin har varit på toa....




Albin vill gärna att man klappar och masserar honom på baken....






Skolan hade tydligen idrottsdag. Tror att det var tävling i terränglöpning. Många tävlande var det och målet var vid skateparken.








Albin intresserar sig alltmer för dofter....










Albin ligger gärna på balkongen....



...och jag i soffan...











När vi sedan skulle gå den längre eftermiddagspromenaden som vi också kom ut på senare än vanligt så hade regnet hittat hit. Vi hade tur för efter en kort stund slutade det att regna. Nu vräker det ner igen. Vi har alltså haft tur med vädret varje gång vi har varit ute.



Jag kollar på en båt som far förbi i hög fart ute i viken.....



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar