"Twingly statistik"

söndag 31 maj 2015

Trött....stormvindar.....utestängda.....






Usch, i morse var jag trött när matte sa att det var dags att kliva upp.





Och det första jag möter när vi kommer ut på morgonrundan är den ilskna schäferkorsningen. Hon fick förstås ett hysteriskt utbrott och väckte väl därmed hela huset……



Matte och jag väntade en stund och lät dem gå iväg en bit för tikens husse hade vissa problem med att få med sig henne……Han blev lite väl irriterad på sin hund också så det kändes inte så bra…..



Matte och jag tog en genväg genom fotbollsplanen för att slippa möta tiken igen på en annan gångväg som vi visste att de skulle komma på. 

Det trista var att det var fullt med glassplitter på fotbollsplanen så matte hade fullt sjå med att cirkla mig runt så jag inte skulle trampa på någon glasbit. Vi lyckades genom att gå upp på och längs gräskanten men kul var det inte……













Solen har tittat fram idag men det har varit alldeles för blåsigt. Det har faktiskt varit stormvindar emellanåt…….





Vi gjorde ett kort stopp vid närbutiken idag igen. Potatisen tog slut igår och matte behövde det till middagen. Hon gjorde någon laxrätt i ugnen....Vi fick faktiskt lite laxrester i vår kvällsmat och det var smaskens.



Spännande doft förstås....
















Plötsligt hör vi ett krafsande på balkongdörren. Det är Albin som vill komma in. Han är lite orolig för balkongdörren hade blåst igen och det för att matte inte hade skruvat till spärren ordentligt.

Samma sak hände igår. Då hörde Robban kattskrik. Han undrade var våra katter var? Det var Leo som skrek som en dåre ute på balkongen. Han var utestängd tillsammans med Iris. Hon brydde sig inte eftersom hon gillar att ligga där ute men Leo är sällan där. Nu hade dörren blåst igen och han var  minst sagt riktigt arg…..Det lär nog dröja innan han går ut dit igen…..Och matte måste nog lära sig att dra till spärren ordentligt…..














En familj leker med en drake i blåsten inne på fotbollsplanen........



...och barn o ungdomar är det i skateparken som vanligt.....





Undrar vad Albin och Robban pratar om?



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar