"Twingly statistik"

fredag 1 maj 2015

Korta promenader....festande o fyrverkerier...



Matte går alltid morgonrundan med Albin först innan jag får komma ut. Mig gör det ingenting för jag ligger gärna och sover en stund till och i morse hade jag absolut ingenting emot det för det var ett herrans liv från de unga grannarna igår kväll och i natt.  Varken matte eller vi hundar fick mycket sömn kan jag intyga.....Inte förrän framåt morgontimmarna blev det tyst men det var så dags då.....

Och tror ni inte att det avfyrades fyrverkerier här utanför igår kväll också. Vilken tur att vi precis hade kommit in efter kvällsrundan för jag blev jätterädd.





När jag väl kommer ut på morgonen längtar jag bara hem till frukosten även om jag förstås tar mig tid för att kolla in alla dofter som vi passerar men när vi närmar oss huset så har jag jättebråttom.




















Matte måste fortfarande passa på mig när vi äter så att jag inte snor Albins mat. Han verkar lite orolig för det han också har jag märkt och vet inte riktig om han vågar sig ut i köket? Men hungern brukar ta överhanden. Vi står på var sin sida av köket och matte står intill mig för jag är så snabb.















Jag trodde att matte hade städat klart igår men oj så jag misstog mig. Idag stod köket och framför allt kylen på tur och det tog ju sin lilla tid.










Vi har alltså bara tagit kortare promenader idag och ingenting spännande har hänt. Vi väntar på att Robban ska dyka upp för då ska vi ta en längre kvällspromenad.. Han är på hemväg från ett besök på västkusten och är väl här om någon timme eller så. Han kommer väl precis i VM-hockeymatchen Tre Kronor – Tjeckien men det kan inte hjälpas säger matte. Vi går ut på promenad ändå…….

Och nu kom Robban så vi ska göra oss klara för kvällspromenaden.....En period har spelats och Tre Kronor leder med 2-1.....






 Sportintresserade Leo kollar på hockeymatchen...




























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar