"Twingly statistik"

onsdag 27 maj 2015

Invigning.....hundrastgård.....




Det har varit mer fart idag även om vi fick vänta hemma i drygt två timmar medan matte och Robban var på ICA Maxi som öppnade här i stan idag. De var alltså inte ensamma i butiken. Köerna ringlade långa men matte och Robban scannade varorna så det gick fortare för dem än för alla som stod i de vanliga kassorna.. Matte hade dock inte åkt idag om hon inte hade varit tvungen att storhandla.

Matte gillade butiken. Så välsorterad och välplanerad!



Bild från NP






Först sa Robban att Albin och jag skulle få följa med men det fick vi inte för matte. Hon var rädd för att det skulle bli för varmt för oss. Hon hade rätt för när de efter två timmar kom tillbaka till bilen var den jättevarm trots att den stod i halvskugga.  Dessutom skjutsade de också hem en höggravid granne och hennes man med alla deras kassar. Hade vi varit med hade de inte fått plats.















Vi åkte till den stora hundrastgården för att Albin och jag skulle få springa av oss.. 
















Jag sprang faktiskt en stund och det är inte vanligt när det gäller mig eftersom jag hellre går i sakta mak med nosen i marken. Jag hann dock med det också. 







Albin höll sig mest intill matte men han gjorde små ”utflykter” på egen hand emellanåt.

















Albin har börjat med att urinmarkera ofta nu....
















När vi åkte därifrån blev det ändå en inköpsrunda men då stannade vi inte så lång stund utanför varje butik.





Matte dricker Proviva svartvinbär på morgnarna men de hade inte fått in den på ICA Maxi ännu så vi stannade till vid Willys. Den fanns inte där heller. Nästa stopp blev Konsum och där kunde matte köpa två stycken förpackningar. Vilken tur!  



Robban var hos läkaren i morse och skulle nu till apoteket för att hämta ut sin medicin. Medicinen fanns inte hemma utan måste beställas. Han får hämta den i morgon och det var väl tur för han ska börja jobba i morgon kväll igen.


Därefter skulle matte köpa en födelsedagspresent till barnbarnet Nicklas som fyller år i morgon.










Till slut var vi hemma och fick vår mycket försenade lunch.  Vi kunde ta en vilopaus innan det var dags för eftermiddagspromenaden. 





Grannens tuffa katt....Han brydde sig inte ett skvatt om att vi gick förbi....




Mycket intressant....



Vi låter en hundägare med två hundar passera oss








När de fällde träden längs järnvägen så tog de bort en bit av staketet. Nu har kommunen satt upp ett tunt rött snöre som ska stoppa folk att gå upp i spårområdet......suck! De har problem med folk på spåren men vem stoppas av detta?










Och nu har vi ätit kvällsmat och är mätta och belåtna igen.


















Robban var hos tatueraren igår och nu har han en viking och en varg på sin arm. Den tog 5,5 timme att göra.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar